ha boldoggá akarod tenni őt, csak mosolyogj
nayu és az ő nem hétköznapi hétköznapjai

HIMYM maraton csapó 2

Az állapotom úgymond javulásnak indult egyre kevesebbet érzem az égést a gyomromban. Holnap bemegyek a suliba és nem megyek orvoshoz.
Elmélkedtem pár dolgon. Már november eleje van, pillanatok alatt repült el ez a két hónap, mintha még csak most kezdtük volna ezt az évet. Nem sokára karácsony, de előtte még túl kell esnem a próba érettségi írásbeli felén. Hogy őszinte legyek ezért egy csöppet sem aggódok, egyetlen félelmem a matek bár mindig is az volt xD. Majd téli szünet utén szóbeli, aztán szalagavató és érettségi. Nem akarom, hogy vége legyen, szinte az egész életem a gimiben van. Hamarosan be kell adnom a jelentkezésemet a fősulira is viszont hónapok óta hezitálok és képtelen vagyok dönteni. Annyi minden érdekel, sok mindent szeretnék csinálni de melyik az ami a leginkább boldoggá tenne? Nehéz döntéseket kell hoznia az embernek egész életében és most tapasztalom meg igazán, hogy ezzel mekkora súly nehezedik az emberre. Csak még kicsit gyerek akartam lenni de most egyre nagyobb lesz a feszültség.
Ma animéztem, pontosabban néztem Nyan Koit és belekezdtem egy másik animébe aminek a címe pont ebben a pillanatban nem jut eszembe, viszont annyira nem is volt izgalmas úgyhogy nem lényeges xD. Ezek után folytatódott az Így jártam anyátokkal nézés is, megint megkuksiztam összesen 7 részt. Olyan izgi, de még mindig nem következett be amit annyira várok az egész évadban. Megállapítottam, hogy Barney-nak cuki a röhögése, ráadásul le is esik a székről anyira röhög, egyem meg x3. És a legfontosabb, mára is találtam nap beszólását, sőt ezen azóta sem tudom túltenni magam.

Lily: Ez a pizsamád? Te egy pizsama-öltönyben alszol??
Barney: Persze. Mi másban aludnék?
Ted: Egy koporsóban. (-> nayu elme azonnali egy bizonyos másik személyhez való vonatkoztatás xD)

Barney: Marshall hálóinget visel! A jövőben azt fogjuk mondani: "Emlékeztek amikor Marshall hálóingben volt?" Ez az a pillanat!
Marshall: Ez egy hálóruha.
Barney: Hívhatod misztikus-gyilkos-ninjaöltözéknek is ha akarod. De attól még transzfesztita maradsz. xDD

2009.11.08. 17:10, Nayu Vissza a bloghoz
6 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2009.11.09. 16:04
Nayu

énis szeretem őket xDD
oh.... nagyon jó xD nálam a nagyon jó az a 2es lesz xD

Idézet
2009.11.09. 15:36
Shuu

huh nálunk nincs ilyen próbaértettségi dolog, szerencsére, vagy nem. a matek miatt én is félek, nagyon jónak kell lennie, mert az nálam számít:D

Idézet
2009.11.09. 08:30
Noni

imádom ezeket a napi beszólásokat *__*

Idézet
2009.11.08. 17:24
chi.:)

fákk EMA <3 xĐ öö hát én személyszerint a gatyás hájas szexuáltöltetre gondoltam ,de felőlem hásszi is lehet xĐ

Idézet
2009.11.08. 17:22
Nayu

őőő hát david hasselhoff, ki más xDDD
igen emléxem xDD

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

friends
log

 

archívum
 

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel f&#251;szerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human