ha boldoggá akarod tenni őt, csak mosolyogj
nayu és az ő nem hétköznapi hétköznapjai

Szopatás ; fárasztó nap

music: Fukui Mai - A whole new world

Hajnali 4kor arra keltem fel ma, hogy a tv-m üvölt xD. A Comedy-n valamilyen teljesen ismeretlen 18-as karikás műsor ment, de leszartam mert túl álmos voltam xD.

Megint egy jó szar napra számítottam mivel a szerda a legszopatósabb napunk. A német óra tűrhető volt, kaptam egy négyest a -szó szerint- semmire. Azután könyörögtem, hogy ne jöjjön be a diri filozófiára, de persze bejött. Majdnem elaludtam az óráján, de benyögte, hogy az ofő el fog mondani nekünk valami fontos dolgot és csak annyit fűzött hozzá, hogy a kisérettségire bizonyos embereknek díjat kell fizetni o__O. Következő óra ofő-vel volt és megírtuk a Babits dogát. Teljesen oda voltam magamtól, amiért tökéletesen tudtam xD. Az első padban ültünk és szegény Anették alig tudtak puskázni, szóval Anett rólam írta le, Timi pedig Anettről xD. A többieket nézve rájöttem, hogy sokkal jobb érzés tudni az anyagot, mint azon görcsölni, hogy észreveszik e a puskámat vagy sem. Miután végeztünk a dogával, Győri elmesélte részletesebben a diri előző órai kijelentését, aminek a lényege az volt, hogy akinek igazolatlan órája, fegyelmi ügye, tandíj tartozása van, vagy bukásra áll valamiből, annak az előérettségire 40.000 forintot kell befizetnie. Arra is hivatkozott, hogy az iskola nehéz anyagi helyzetbe került. Szóval a lényegre térve, Győri azt mondta, hogy a 25 fős osztályunkból 15 embernek kel befizetnie, aztán felsorolta azoknak a neveit akiknek nem kell majd. Természetesen mindenki elsápadva várta, hogy vajon elhangzik e a neve vagy sem. Szerencsére én, Anett, Timi és még páran akik fontosak, nem voltak benne abba a 15 emberbe akinek fizetnie kell. Nagy kő esett le a szívünkről, azonban más részről dühítő is volt, mivel például Karcsival és Norbival jól kiszúrtak, ők benne voltak a 15 emberben. Ehhez már nem tudok mit hozzáfűzni, már nem kapom fel rajta a vizet mert ismerem milyen a suli oktatási módszere, de ez egyszerűen már nevetséges. A legszebb az egészben, hogy nem csak az érettségizőknek kell fizetniük, hanem a diri kitalálta, hogy mostantól nem csak évvégi vizsga de félévi vizsga is lesz, amire megintcsak mindenkitől díjat kell beszedni.
Miután a többiekkel kitárgyaltuk ezt a témát, jött a matek óra amin szokás szerint semmit nem csináltunk. Ez a tanár esküszöm úgy viselkedik mintha egy külön világban élne. Ha szólunk neki meg sem hallja o_O xD. Csak röhögni tudok rajta xD. Hulla fáradt voltam a nap végére, de még tánc próbánk is volt. Kicsit le vagyok maradva az osztálytáncal, de majd bepótolom a többiekkel. Osztálytánc után még keringő próba is volt, és Norbi megint nem volt ott, szóval a Hajassal táncoltam xD. Neki nem volt kedve én meg már hulla fáradt voltam szóval elcsesztük az egészet és röhögtünk egymáson xD.

2009.11.18. 18:31, Nayu Vissza a bloghoz
Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Idézett hozzászólás:

bazdmeg de hülye a diritek D:

Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
4 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
2009.11.21. 09:51
Nayu

pasi xD persze aztán meg miliós pereket varr a nyakunkba xD

2009.11.20. 21:34
Noni~~~~

szopassátok már meg vhogy XD vagy vkivel~ XDDDDD
diriyaoi. vagy csaj? O.O

2009.11.20. 19:01
Nayu

a pénzéhes köcsög jobban illik rá xD

2009.11.20. 18:35
Noni

bazdmeg de hülye a diritek D:

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

friends
log

 

archívum
 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!