ha boldoggá akarod tenni őt, csak mosolyogj
nayu és az ő nem hétköznapi hétköznapjai

Dr Barbár ; új szúnyogfaj ; notanulás

Félve keltem fel, mert tudtam, hogy német dogát írunk első órában. Nem tudom minek parázok annyira mikor jó vagyok belőle xD. Végülis jól is sikerült. Filozófiára hála az égnek nem jött be a diri szóval semmit sem csináltunk. Először bejött helyettsíteni az egyik angol tancsi aki valamit magyarázott nekünk arról, hogy Shakespeare nő volt vagy ferde hajlamai voltak mert írt valami szép csávóról. Erre én benyögtem ,hogy az biztos transzi volt xD. Anettel el kezdtünk Aladdint meg My fair ladyt énekelni xD. A tanár lefagyott mikor meghallotta xD. Irodalom óra elment osztályfőnökivel és megint ugatott velünk az ofő, szerintem eléggé elege lehet belőlünk. Végül pedig a nap fénypontja, amit mindenki várt: matek óra. Új tanárt kaptunk és Norbi első pillantásra elnevezte Dr. Barbárnak xDD. Egyszer odajött hozzánk magyarázni, és kúrva büdös volt o__O. Direkt oda hívtuk és Norbi felvette videóra, én meg ott ültem közvetlenül mellette és majd megfulladtam a bűzben. Olyan feje van, nézzétek xD. A háttérben Norbi röhög, Aya magyaráz neki, nekem meg belóg a fejem xD.

Olyan furán beszélt, hogy alig értettünk valamit szóval végül feladtuk és nekiálltunk rajzolni. Először lerajzoltam egy kisiskolás ufót, utána meg rákot xD. Végül pedig feltaláltunk egy új állat fajt, az emberi herével megáldott szúnyogot xD. Ez is csak a mi elmebeteg fantáziánkból pattanhat ki. Egyébként nap végén összegezve, ma szinte semmit se csináltunk, csak németen tanultunk, a többit meg végigdumáltuk.
Ayának amúgy reggel tök furi kedve volt, azt hittem haragszik valamiért. Mondjuk nem tudom miért haragudna O_O. Mert akármit kérdeztem kicsit flegmán válaszolt én meg utálom ha valaki azt csinálja mikor nincs rá oka. De lehet, hogy csak nekem tűnt úgy xD. De nap végére jó kedve lett a drágámnak és az a lényeg x3.
Jah és megint csak más téma, tegnap befejeztem a Pandora Hearts-ot de egyenlőre nem tudok véleményt alkotni, csak annyi, hogy a 17. részig nagyon tetszett, a 22. részig még jó volt de a befejezést semmilyennek nem mondanám. De összevetve a 07-Ghost után azt hiszem ő kapja helyezést.

2009.10.07. 15:40, Nayu Vissza a bloghoz
4 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2009.10.11. 19:23
Nayu

hanem mint egy pszichopata xD

Idézet
2009.10.11. 10:39
Shuu

hát oké, a tanárod totál nem úgy néz ki mint egy tanár:D 

Idézet
2009.10.08. 16:52
Nayu

lehet h nem csak hasonlít de ő az xD

Idézet
2009.10.08. 16:41
Noni

mondtam már, h nem szimpi a tanárod? :D hasonlít a piás szomszédomra XDDDD és lehet h megdöbbentő, de ő is büdös XD

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

friends
log

 

archívum
 

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human