ha boldoggá akarod tenni őt, csak mosolyogj
nayu és az ő nem hétköznapi hétköznapjai

Eljött amire mindenki várt

Először is mielőtt a tárgyra térnék, tök rég csináltam új dizit, pontosabban 4 napja, szóval van megint új. És megint Frau o.O Nem tehetek róla olyan cukor feje van, kivagyok tőle ~ De most nem nyáladzok, azt te fogsz mindjárt mivel a fő témára térek.
*DOBPERGÉS* Kész van a fanfiction ~ Előre figyelmeztetek mindenkit, hogy szigorúan 18 plusszos yaoi fanficeket írok, szóval saját felelőségre drágáim.
Frau x Teito
Nincs érzelmi alap, ez csak yaoi még, úgy olvasd xD Segítsetek majd címet adni, mert nekem semmilyen ötletem sincs^^ Egyébként egészen elcsodálkoztam magamon, hogy milyen gyorsan meg írtam. Általában nálam egy fanfiction megírása több hét, de most teljesen elkapott az ihlet, ma is már amikor felkeltem támadt pár jó ötletem, tegnap meg éjfélig csak ezt írtam. Mondjuk nem lett túl hosszú, de egy fejezetnek megfelel. Szóljatok ha van benne valami elírás, vagy valami nem érthető, mivel nem olvastam át rendesen csak átfutottam. Ha felkészítetted magadat, hoztál a nyáladnak pár zsepit akkor katt tovább és olvasd el x3

OLVASS ~
Gyönyörű csillagos éjszaka volt. A templom hófehér faláról visszaverődő Hold fénye betöltött mindent, a helyet mindenütt behálózó szökőkút vizének tükrén ezüstként tükröződött vissza, mintha valami mesés ékszer lett volna. Mélységes csend uralkodott, csupán a szellő lágy suhogását lehetett hallani néha. Az utolsó mise befejeződött, így mindenki nyugovóra tért a szobájában, hogy kipihenje magát egy eseményekkel bővelkedő nap után. Frau gyors léptekkel sétált végig a hosszú folyosón, egy lélek sem volt rajta kívül. Püspöknek lenni nem könnyű. Sajnos a szabályok köteleznek mindenkit, ő sem kivétel egyik alól sem. Azonban van egy nagy különbség közte és a többi püspök között: ő magasról tesz bizonyos szabályokra. Napközben tartja magát a kötelezettségekhez amelyek ezzel a munkával járnak, azonban mikor végre eljön az éjszaka minden megváltozik. "Sosem fogom visszafogni magam. Vannak dolgok amikre egy férfinek szüksége van."
Erre gondolva fordult le a balra nyíló folyosóra, s a könyvtár felé vette az irányt. Olyan csendes és nyugodt volt minden ilyenkor, hogy szinte félve lépkedett a hangosan visszhangzó falak között, nehogy valaki észrevegye. Mert hát mit mondana, mit keres a könyvtárban az éjszaka közepén? Miután a hatalmas fölé magasodó könyvespolcokhoz ért, óvatosan felmászott a létrára amely segítségével elérhette a könyvet melyet akart. Keresve nézett végig az ABC sorrendbe rendezett gyűjteményen, viszont az általa keresett könyv nem volt a szokásos helyén. Kissé elsápadt ennek tudtán, és nem véletlenül, mivel ez nem szokványos könyv volt, hanem a kedvenc pornó magazinja egy régi borítóval, hogy senkinek se tűnjön fel. Morgolódva mászott le a létráról, majd mikor újra földet ért a lába felsóhajtott.
-Vajon ki vehette el? Mit kezdjek a kedvenc pornó magazinom nélkül? - zavartan vakarászta meg a fejét, majd hirtelen ledermedt. Pár másodperc elmélkedés és elemzés után végül rájött, hogy az a bizonyos "könyv" csak egy helyen lehet. Rajta kívül csupán egyetlen ember volt tisztában annak a könyvnek az igazi tartalmával, neki tudnia kellett merre van*. Nem tétovázott tovább, szapora léptekkel és elszántan indult meg a célpontja felé, hogy visszaszerezze a tulajdonát.

Az ágy halkan megreccsent. Teito lassan hasra fordult, miközben meztelen testéről lecsúszott a vékony selyem takaró anyaga, s már csak derék tájtól lefelé takart valamit az izzadságtól kicsit csillogó bőréből. Bal kezével megmarkolta az anyagot, jobbikat pedig gyengéden mozgatta a takaró alatt, odalent. Remegő sóhajok törtek elő ajkai közül minden egyes mozdulatnál, egyre sűrűbben és hangosabban. Arcát a párnájába fúrta és fenekét megemelve érte el a mámoros csúcsot. Jobb kezét most kidugta a takaró alól, amiről lassacskán vékony patakokként folyt végig a fehér színű ragacsos nedv. A fiú kissé szégyenkezve nézte saját kezét, mint aki úgy érzi rosszat cselekedett. Zihálása lassan lecsillapodott, szemeit lehunyta és érezte, hogy hamarosan el fogja nyomni az álom. Nem vette hát észre, hogy valaki kopogtatott a szobájának ajtaján.

Mivel senki nem válaszolt, Frau lassan benyitott a szobába. Teito hason feküdt az ágyán és mivel egyáltalán nem érezte bűnnek ha felkelti, odasétált hozzá. Azonban mikor közelebb lépett, hirtelen megtorpant. Olyan látvány tárult a szeme elé amit sosem gondolt volna. Az általa keresett könyv valóban a fiúnál volt, Teito párnája mellett nyugodott, nyitva egy igazán pikáns oldalon. A teste meztelen volt, csak a takaró fedte el őt deréktól lefelé. Karcsú hátának, lapockájának vonala erősen kirajzolódott ahogyan az éjszaka fényei rávilágítottak.
-Tsh...ez a kölyök... - dörmögte halkan a püspök, majd vigyorra húzta a száját. Az egész szobát áthatotta a mámor édes illata, még ő maga is megborzongott ahogy beleszagolt a levegőbe. Egészen egyértelmű volt a számára mit csinálhatott Teito mielőtt ilyen édesen elaludt volna.
-Nocsak-nocsak. Ezt mindenképp számon kérem rajtad. - suttogta pimaszul mosolyogva Frau. Letérdelt az ágy széléhez, gyengéden megfogta az alvó fiú csuklóját, majd kidugta a nyelvét és lassú mozdulattal lenyalta a rajta csillogó kesernyés folyadékot. Teito ekkor megmoccant, s álmosan felnyitotta szemeit. A következő pillanat nem csakhogy kínos, de igazán ijesztő is volt a számára.
FRAU?! - kiáltott fel kétségbeesetten amint meglátta milyen szörnyen illetlen dolgot csinál a szőke. Azonnal elrántotta kezét.
-Mi a fenét csinálsz?! Perverz püspök!! - Teito arca rákvörösre pirult, azt sem tudta mit tegyen hirtelen.
-Gondolkozz mielőtt beszélsz, kölyök. Tudtommal csak a perverzek verik pornó magazinokra. - mondta Frau önelégült hangsúllyal, miközben az ágyon heverő pornóújságra mutatott.
-Ez...csak... - próbált magyarázkodni a fiú.
-Felesleges, ezt nem tudod kimagyarázni. Büszke vagyok rád! - mondta elégedett hangsúllyal, majd közelebb lépett és megborzolta Teito kissé összekócolódott, gubancos haját. Akarva vagy akaratlanul, de ebben a pillanatban átfutott agyán a gondolat, miszerint ez a kölyök valószínűleg saját maga túrta szét ezeket az izzadságtól nedves tincseket. Tőle szokatlannak tűnt, de szinte belepirult ahogyan maga elé képzelte ezt a mámorban úszó jelenetet. Vágyakat visszafojtva nézegetni azt a magazint. Majd a férfi határtalan fantáziáját szabadon engedve eljátszadozni magaddal: Frau mindenkinél jobban tudta milyen határtalanul jó érzés az. Valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva futott végig gerince vonalán a forróság. Közelebb lépett a dühös arckifejezéssel bámuló sráchoz, tenyerét a mellkasának támasztotta és ugyanezzel a mozdulattal hanyatt döntötte az ágyon. Csupán egy hatalmas puffanás volt az egész, s Teito meglepetten nézett fel. Frau megragadta a csuklóját, ezzel megakadályozva a szabadulását, majd fölé hajolt.
-Tsh...perverz törpe, nézd mit hozol ki belőlem. - morogta fogai között, s lehajolt az ajkaihoz. Teito szinte megdermedt, szemei tágra nyíltak, majd egy egészen halk mégis ijedt nyöszörgést hallatott. Ekkor Frau, csupán pár centire az ajkaitól megtorpant. A barna hajú arcára nézve rettenetes rémületet és zavartságot látott, így tán gyengédségből, de egészen szelíden, simogatva csókolta meg azokat a puha ajkakat. Az apró csók végén Teito ellenkezve rántotta oldalra fejét.
-Mit képzelsz mi a francot csinálsz?! - förmedt rá torka szakadtából a szőkére. -Azonnal szálj le rólam te szexéhes vadállat!! - hangja mérhetetlenül dühös, de egyben zavart is volt. Szabadulni próbált, azonban teljesen sikertelenül. Frau erősen tartotta mindkét karját, mozdulni sem bírt a szorításából. Rövid próbálkozás után kifulladva nézett fel a férfire, kinek ijesztő kék szemei úgy világítottak a sötétben mint a neon, s ez az eddiginél most még félelmetesebbnek hatott. A szőke arckifejezése komoly és céltudatos volt ahogyan az alatta fekvőt nézte, majd ajkait gonosz vigyorra húzva a fiú nyakához hajolt. Nyelve hegyét kidugta, s rátapasztotta Teito nyakának érzékeny bőrére, aztán kimérten húzott vele egy vékony nyálcsíkot egészen a fülének tövéig, akár ecsetével egy festő. A barna hajú alsó s felső ajka szétvált, majd egy halk mégis kéjes sóhaj buggyant ki köztük. Karjainak minden izmát elernyesztette, helyette vállain lett úrrá a remegés. Rájött, hogy túl gyenge, nincs ereje kiszabadulni Frau izmos kezeinek szorításából. Reményt vesztetten, szinte engedelmesen adta meg testét, ezzel végre szabad utat engedve a szőke játszadozó érintéseinek. Összeszorította szemeit mikor a magasabbik végignyalta kulcs csontját, majd újból a nyakát, végül pedig eljutott a füléig. Gyengéden a szájába vette fülcimpáját, s érzékien harapdálni kezdte azt. Teito újból és újból halkan felnyöszörgött a kellemes érzéstől, minden érzéke ösztönösen működni kezdett Frau kényeztetésétől. Teste magas hőfokon égett, arcán halvány pír volt látható, minden porcikájában futkosott a kellemes bizsergés érzete, alteste egyre jobban vágyakozott a kielégülésre minden kéjes érintés után. Észre sem vette, hogy a szőke már nem fogja le őt. Csupán ösztöneitől vezérelve karolta át Frau nyakát, és mint egy doromboló kiscica, hálásan cirógatta vagy épp karmolta a férfi hátát, túrta meg haját minden egyes érzéki érintése után. Frau érzékei is működésbe léptek mindettől, vágyai egyre jobban felfokozódtak, a benne lévő parázs mi nappal kinyugvó félben volt, most újra felkorbácsoltan égett. Frau keze lassan végigcsusszant a fiatalabb mellkasán és hasán, majd megtorpant derék tájban, ahol a takaróba ütközött. Teito türelmetlen hangon nyögött fel, mint aki azonnal folytatást akar. A szőke értett a szóból, lehajolt a fiú hasához s egy izgató csókot lehelt rá. Kezei eközben megszabadították testének egész felületét a takarótól, ami alól kibukkant Teito láthatóan meredező férfiassága. Frau az ujjai közé vette, nyelvével pedig cirógatva nyaldosta meg a hegyét. A barna hajú a legmélyebb élvezettel nyögött fel, görcsösen megveszítette minden izmát az érzéstől, remegve megemelte kezét, majd Frau hajába túrt vele, ezzel egyértelműen kifejezve kívánalmát. A férfi fél szemmel felé sandított, s bár Teito nem látta de ajkán a pimasz vigyor arról árulkodott mintha azt kérdezné: "Csak nem jó érzés?" Persze a válasz egyértelmű volt. Teito nem csak eltűrte, de kifejezetten élvezte a kényeztetést annak ellenére, hogy ezt olyas valaki csinálta vele mint Frau. Bár hogy is érdekelte volna őt ezekben a percekben, mikor csak az égető és kínzó kéjre tudott összpontosítani, mi egyre csak eluralkodott rajta. A szőke most ajkai közé vette a fiatalabb férfiasságát, és határozott mozdulatokkal folytatta a kényeztetést. Teito jólesően nyögdécselt, izzadt teste remegve vonaglott, egyre jobban vágyva a csúcsra. Frau eközben szinte észrevehetetlenül állt neki lebontani testéről a hófehér püspöki egyenruhát, ezzel gondolatban végleg megszabadítva magát minden bosszantó szabálytól. Miután az utolsó felesleges ruhadarabtól is megvált, egyik szabadon maradt kezével végigsimította a fiatal fiú lábát, lábfejétől egészen a combjának felső részéig, majd átcsúsztatta a fenekére. Frau egyik ujja megcirógatta a barna hajú nyílásának környékét, aztán nyelvével öröket írt vele rá. Teito ettől a szokatlan, kissé csiklandós érzéstől résnyire nyitotta szemeit, s érdeklődően nézett le a másikra. Szemeiben kisebb kétely látszódott, tisztában volt azzal mit akar tenni a szőke, s ez megrémítette. Száját beszédre nyitotta, de mielőtt bármit is mondhatott volna, a férfi egyik ujjával belé hatolt, minek hatására csupán egy fájdalmas szisszenést volt képes hallatni. A szőke gyengéden mozgatni kezdte ujját a fiúban, miközben ajkaival kényeztette hímtagját, ezzel a fájdalmat kompenzálva a kéj érzetével. Ez újra hangos nyögdécselést csikart ki Teitoból. Frau teste minden porcikájában lüktetett ennek a vágyakozó hangnak a hallatán, alig bírta kordában tartani a vágyait. Ágyéka féktelenül bizsergett és most már ő is többet akart, nem volt képes továbbra is ellenállni. Ajkai a következő pillanatban leváltak Teito férfiasságáról, kéjtől fűtötten magasodott a másik fölé s megragadta derekánál fogva, hogy az ölébe ültesse. Teito izzadt, lüktető teste szófogadóan engedelmeskedett a szőke vehemens ténykedésének. Frau nyáltól nedves ujjai ismét a nyílásához kalandoztak, és egy kicsit sem gyengéd mozdulattal nyomta be 2 ujját, hogy azzal tágítsa. A fiatalabb csendesen tűrt, fogait összeszorítva sziszegett a kellemetlen érzéstől, átkarolta Frau nyakát, és a füléhez hajolt, hogy gyengéden belenyalhasson. A férfi tűrőképessége ezzel határához ért, nem bírt tovább várni. Kihúzta ujjait a fiúból, aztán még felsóhajtott egy utolsó feszültséget kieresztő, vágyakozó hangon. Kezébe fogta saját férfiasságát, mi már könyörögve meredezett felfelé, s a fiúba hatolt vele. Teito szemei most tágra nyíltak, hangosan sikított fel a hirtelen jött váratlan fájdalomtól, szemeiből könny csordult ki. A belé nyilalló gyötrelmes hasogatás áthatotta teljes testét, gerince megmerevedett s nem tudott mozdulni. Frau ezzel mit sem törődve markolta meg a fenekét, ezzel mozgásra utasítva a másikat. A barna fájdalmasan nyöszörögve kezdett neki a mozgásnak a férfi ölében, fel és le. Minden egyes feszítő ereszkedés után kicsordult szemein egy újabb könnypatak, a kínlódás jeleként. A monoton, belsejére nyomást gyakorló érzés azonban lassan alább hagyott, minden újabb mozdulat után kezdett átcsapni élvezetbe. Teito hangja sem hallatszott már fájdalomtól szenvedőnek, sokkal inkább csengett az újra benne fellobbanó vágytól. Egyre gyorsabban mozgatta testét a szőkén, ki teljesen önkívületébe esett ahogyan a kielégülés egyre bódítóbban hívogatta. Jólesően nyögött, sóhajtozott, átadva magát a kényeztetésnek amit a másik nyújtott neki. Mosolyogva csapta hátra fejét, s karjaival támasztotta magát hátul, mik elgyengülve remegtek a gyönyörtől, alig tudták megtartani testét. Teito is hasonlókép érzett, lábait átkulcsolta a férfi derekán, kezeivel a nyakát ölelte. Úgy nézett ki most, mint egy kölyök koala, amely anyjába kapaszkodva keres menedéket. E látszat ellenére azonban a biztonságérzet helyett jóval inkább a gyönyör őrjítő lüktetésének hatására csimpaszkodott olyan önkívületlenül és elszántan Frauba. Mozgása egyre gyorsabbá vált, egyre szabálytalanabbul kapkodta magába a levegőt, egyre elhúzódó nyögései azt sugallták, hamarosan elmegy. Hirtelen spriccelt ki a meleg nedv, egyenesen Frau mellkasára, majd lassan csordogált le izmainak vonalát követve. Teito eleresztette a férfit, teste elgyengülten borult hátra az ágyon, zihálva lihegett, szája szélén egy nyálpatak folydogált ki, egyre hosszabb csíkot húzva. Frau fölé emelkedett és folytatta a mozgást. Tudta, hogy hamarosan ő is elmegy. Fáradtan, forróságban úszva lökött még párat, majd testén végigfutott a csúcs boldogító kéje. Lehajolt, s hangját visszatartva erőteljesen Teito vállába mélyesztette fogait mint valami vámpír, ezzel nem kis fájdalmat okozva társának. A fiatalabb érezte ahogy testébe áramlik a forróság és elönti, megjelöli őt belülről. Egy pecsét, melyet sosem tud majd lemosni magáról. Csak pár másodpercig hatott az andalító mámor, a kielégülés fergeteges érzésének egyvelege, ami áthatotta mindkettőjük izzadt, egymáshoz tapadó testét. Frau elméjébe akár egy fájdalmas tűszúrás hatolt be a valóság szégyenteljes tudata. "Mit tettem?" Megbánóan nézett végig a kis Teiton, aki hangos sóhajokat hallatva nyugtatta idegeit és köd-fátyolos tudatát. Mindkettőjük agyában eluralkodott a bűntudat ténye, nem szóltak egymáshoz. Frau még mindig szabálytalanul lihegett, de leszált a fiúról, felkapta ruháit mintha semmi sem történt volna, aztán elhagyta a szobát. Az eddig tiszta és csillagos égbolton, melyről a Hold fénye mindent gyémántként világított be, most komor felhők gyülekeztek.

Halálos csönd volt. Teito tenyerét arca elé téve feküdt az ágyon, pontosan abban a helyzetben ahogy az előbb Frau otthagyta őt. Lassan felkelt, magára vette nadrágját és ő is elhagyta a szobát. Szüksége volt a friss levegőre, hogy elméje ki tudjon tisztulni. Elsétált a szökőkút csordogáló vizéhez, lehajolt s lemosta verejtéktől még mindig csillogó arcát. Önmagát mélységesen utálva bámult bele a víztükörbe. Ujjai végigsimítottak vállának vonalán, amin a Frautól származó lila harapásnyom ékeskedett. Felszisszent ahogy a fájó felülethez ért. Bemocskoltnak érezte magát. Gyűlölte Fraut. De még jobban magát. Smaragd zöld szemei most tompán csillogtak, ahogy a könny lassacskán elborította őket, fájdalmat sugározva egész lényébe.

*emlékeztető: az animében mikor Teito keres egy könyvet (asszem a háborúról már nem emléxem xD), akkor találja meg Frau titkos könyvét amiben pornót rejteget.

2009.08.21. 13:55, Nayu Vissza a bloghoz
Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Idézett hozzászólás:

*-* ááá, nagyon jó *ezt még vagy 5x elolvassa* =3 szegény Teito... megint megkúpozták xDDD és igen, folytatást! xD

Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
5 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
2009.08.24. 11:29
Kaori

király :DD

2009.08.24. 10:51
Nayu

jah megkúpozták xDDDDD ez vicces xD
örülök, hogy tetszik ~ a folytatás pedig készülőben van :3

2009.08.24. 10:32
Kaori

*-* ááá, nagyon jó *ezt még vagy 5x elolvassa* =3 szegény Teito... megint megkúpozták xDDD és igen, folytatást! xD

2009.08.21. 18:46
Nayu

köszi X3 lehet hogy fogom folytatni.

2009.08.21. 18:11
Viccu

Hát ez nagyon jó lett *_*. Mire elolvastam kisült a szemem de de áhhh ez nagyon jól sikerült. *Q* MÉÉÉGGG *_*

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

friends
log

 

archívum
 

Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg