ha boldoggá akarod tenni őt, csak mosolyogj
nayu és az ő nem hétköznapi hétköznapjai
Archívum - 2009. november

Kibírhatatlan

A mai napot nehezen viseltem el, fáradt voltam és álmos, valamit nem voltam túl jól sem lelkileg sem fizikailag. Már szarul kezdődött a nap ugyanis Isi nem jött be töri faktra első órában, szóval feleslegesen vártuk a teremben. Matekon nem történt semmi, annyira seggfej ez a tanár, egyszerűen képtelen elmagyarázni az agyagot, hiába mondjuk neki, hogy nem értjük. Kicsit aggódom a matek érettségi miatt, sőt, nagyon aggódom. Törin teljesen ki voltam, meghaltam az unalomtól, irodalom órát meg végigpofázta Győri...megint. Szerdán orvosi vizsgálat lesz a suliban. A rémálmom. Mondjon mindenki amit akar én egész életemben rettegtem az orvosoktól és a vizsgálatoktól, ez egy beidegződés és nem tudok mit tenni ellene. Pofázzon aki akar, hogy milyen faszság ez én akkor sem fogom bírni. Ez van. Valószínúleg senki nem látott még engem orvosi vizsgálaton, de ne is akarjon.
Az embernek vannak saját döntéseik. Sőt, az emberek általában fergetegesen idióta döntéseket tudnak hozni és nem érdekli őket, hogy ezzel jót tesznek a világnak avagy maguknak vagy sem. Általában egyikünk sincs tisztában azzal ha meghozott egy olyan döntést aminek semmilyen haszna nem lesz, hiába vitelezi ki. Amikor pedig mégis rájössz, hogy felesleges a fáradozásod, előállsz pontosan az ellenkezőjével, (ezzel ellent mondva magadnak) és megpróbálod bizonygatni, hogy nem az előző elved a helyes, hanem a mostani és próbálsz úgy tenni mintha te lennél a világ legbölcsebb embere. Szerintem ha egy ember komolyan gondol valamit azt igenis tartsa magát hozzá. Bölcsek, okosak. Elismerem az olyan embereket akikről tudom, hogy sokat tudnak és éretten gondolkodnak. Vannak olyanok akik szeretnének sokat tudni és megpróbálkoznak azzal, hogy bölcsé váljanak, én is ilyen szeretnék lenni. Vannak olyanok is akik nem bölcsek, talán kicsit okosak, de nincsenek tisztában a céljaikkat, sőt, hogy alapjában véve mit akarnak viszont bölcsnek tüntetik fel magukat.
Én egy idióta ember vagyok. Nem tagadom, nem is tagadtam soha. De hogy tudnám leküzdeni a lelkemet nyomó dolgokat ha nem nevetnék? Ha nem tűnnék kibírhatatlanul ostobának? Sírhatnék, üvölthetnék de nem teszem. Muszáj elrejtenem AZT az énemet amit rajtam kívül senki nem ismer, és csak az ostobaságok útján tudom megtenni. Mert az én életem sem tökéletes. Nem vagyok az a puszta idióta akit látsz, szeretnék mindent megtanulni az élettől, szeretnék bölcsé válni, jó emberré válni, nem ellent mondani saját magamnak mint mások, de nem is... én sosem mondok ellent saját magamnak. És ezzel befejeztem mára világszemléleti filozófiámat. Továbbra is Anata ni kami no goukagou ~
Nem szeretem az ilyen bejegyzéseket szóval egy időre ez volt az utolsó. Viszont megtaláltam a 100 élmény vár japán verzióját mait ráadásul Fukui Mai énekel akit imádok x3

Később: találtam mára is nap beszólását xD "Most hívtál fel a lakásodra egy kőkemény torpedózásra. Ez nem egy nemzetkőzileg elismert fogalom a szexre?" xD

2009.11.09. 18:23, Nayu

HIMYM maraton csapó 2

Az állapotom úgymond javulásnak indult egyre kevesebbet érzem az égést a gyomromban. Holnap bemegyek a suliba és nem megyek orvoshoz.
Elmélkedtem pár dolgon. Már november eleje van, pillanatok alatt repült el ez a két hónap, mintha még csak most kezdtük volna ezt az évet. Nem sokára karácsony, de előtte még túl kell esnem a próba érettségi írásbeli felén. Hogy őszinte legyek ezért egy csöppet sem aggódok, egyetlen félelmem a matek bár mindig is az volt xD. Majd téli szünet utén szóbeli, aztán szalagavató és érettségi. Nem akarom, hogy vége legyen, szinte az egész életem a gimiben van. Hamarosan be kell adnom a jelentkezésemet a fősulira is viszont hónapok óta hezitálok és képtelen vagyok dönteni. Annyi minden érdekel, sok mindent szeretnék csinálni de melyik az ami a leginkább boldoggá tenne? Nehéz döntéseket kell hoznia az embernek egész életében és most tapasztalom meg igazán, hogy ezzel mekkora súly nehezedik az emberre. Csak még kicsit gyerek akartam lenni de most egyre nagyobb lesz a feszültség.
Ma animéztem, pontosabban néztem Nyan Koit és belekezdtem egy másik animébe aminek a címe pont ebben a pillanatban nem jut eszembe, viszont annyira nem is volt izgalmas úgyhogy nem lényeges xD. Ezek után folytatódott az Így jártam anyátokkal nézés is, megint megkuksiztam összesen 7 részt. Olyan izgi, de még mindig nem következett be amit annyira várok az egész évadban. Megállapítottam, hogy Barney-nak cuki a röhögése, ráadásul le is esik a székről anyira röhög, egyem meg x3. És a legfontosabb, mára is találtam nap beszólását, sőt ezen azóta sem tudom túltenni magam.

Lily: Ez a pizsamád? Te egy pizsama-öltönyben alszol??
Barney: Persze. Mi másban aludnék?
Ted: Egy koporsóban. (-> nayu elme azonnali egy bizonyos másik személyhez való vonatkoztatás xD)

Barney: Marshall hálóinget visel! A jövőben azt fogjuk mondani: "Emlékeztek amikor Marshall hálóingben volt?" Ez az a pillanat!
Marshall: Ez egy hálóruha.
Barney: Hívhatod misztikus-gyilkos-ninjaöltözéknek is ha akarod. De attól még transzfesztita maradsz. xDD

2009.11.08. 17:10, Nayu

How i met your mother maraton

Mára minden programom úszott a tegnapi rosszullétem miatt, plussz inkább választottam az itthon pihenést. Reggel felébredtem és azonnal kivágtam a szokásos hétvégi hisztit, minden bajom volt: nem jó a kaja, nem jó a pia, nincs itthon csoki. Anyával is vitáztam szokásomhoz híven. Néha annyira dühít amikor szándékosan provokál én pedig nem tudom magamban tartani a dühöm és ha nem az anyám lenne legszívesebben lekevernék neki egyet. E helyett viszont inkább visszaszólok neki valami nem túl szépet. Aztán persze felháborodik azon, hogy így beszélek vele. De ha ő provokálja ki nem csodálkozzon. Dühítő, hogy néha úgy kezel mintha még mindig kisgyerek lennék, felfoghatná, hogy vannak saját döntéseim, van saját életem és nem kell irányítani, fenyegetni és büntetni. Mit akar? Amikor azt mondja nem kapok pénzt vagy valami mást, szabályosan az arcába röhögök és megkérdezem tőle: "Komolyan azt hiszed ezzel megbüntetsz? Ne most próbálj nevelni, ezt jó pár évvel ezelőtt kellett volna, kicsit elkéstél."
Nah de a mai napról, Így jártam anyátokkal maratont tartottam, megnéztem vagy 8 részt. Annyira vicces, annyira jó x3. Szerelmes vagyok Barney testébe ~. Az egyik részben kipróbálják Teddel a "Meztelen férfi"-t ami arról szól, hogy egy randin a pasi pucérra vetkőzik és úgy vája a csajt aki pedig vagy lefekszik vele vagy nem. Elméletileg 3ból kétszer beválik xD. Tednek sikerül, Barney meg kénytelen pucéran haza futni xD.
Tegnapi beszólás: "te matador geci, hogy szopnád ketté a tirpák bojtosfaszú nénikéd heréit amik úgy lógnak a két lábad közé mint a szottyadt tehén tőgy és éjszaka felkunkorodva csapkodják meg a lucskos tested."
Tesóm délután át jött és nálam hagyta a kutyáit, megint velem fognak aludni x3. Igazság szerint ma még fanfictiont is szándékoztam írni de nem igazán akart jönni az ihlet. Lehetséges, hogy kellene néznem valami filmet, attól mindig megjön az ötletem.

2009.11.07. 16:31, Nayu

Lógásos gyomorfájós nap

Reggel arra keltem fel, hogy a gyomrom majd kiszakad a helyéről. Nem tudtam mi a baj, feszített az egész gyomorszájam és nap közben már égett is plusz savat öklendeztem fel, szóval elég szarul voltam. Első nyelvtanra nem mentünk be Anettel, Zozival és Kizmannal, helyette elütöttük az időt az Árkádban. A Deichmanban láttam olyan szőrös csizmát amit már régóta akarok, biztosan meg fogom venni *__*. Beértünk tesire ahol keringő próba volt, viszont Norbi nem volt suliban szóval helyette Zozi állt be nekem segíteni, rendes volt. Nem tudom az a szerencsétlen gyerek is miért van mindig jogtalanul bántva, bár elismerem vannak fura szokásai. De ez már egyik másik téma. A keringő nagyon tetszett, csak a végére már baromira untam, hogy folyton ugyanazt próbáljuk. Zozi-én és Ricsi-Ági egymás mellett álltunk, és az egyik lépésnél ki kellett rakni a kezünket oldalra, mi meg Ricsivel poénból összepacsiztunk. Észrevette a tanárnő és kitalálta, hogy rakjuk bele ezt is xD. Szóval ez a mi találmányunk csak a tánctanár forradalmasította xD. Tánc után irodalom volt amit Győri szokásához híven végigpofázott. Nagyon szarul voltam, úgyhogy leléptem utolsó két németről Kizmannal. Tök jó volt, mert már nagyon rég beszélgettünk egymással kettesben, mesélt egy csomó mindent a "vállalkosázáról" meg kibeszéltük egy-két ember idiótaságait xD.
Tegnap megint színeztem mangát és a dizit is abból csináltam. Capella és Frau ~ Olyan cukik de azon gondolkoztam, hogy Capella hogy kerül Frauékhoz? xDD Nem emléxem rá xD.
Jah igen és megint olyan felfedezéseket teszek: Frau a cigit a középső és a gyűrűs ujj között fogja nem pedig a mutató és a középső között xD. De úgy kurvára nem lehet fogni a cigit, legalábbis nem kényelmes xD. Jah és amúgy a mangában mindig hegyes foga van azaz hegyes szemfoga O_O. Mikor kimondom a szemfog szót kiráz a hideg xD. Elemzés vége.

2009.11.06. 18:50, Nayu

HIMYM ; fanfic 3. fejezet

Tegnap olyan hulla voltam, hogy nem volt erőm megcsinálni azangol tételt, szóval reggel felhívtam Timit és Anettet, hogy ne menjünk már be hanem inkább csináljuk meg nálunk. Feljöttünk hozzánk és nekiálltunk de valami irdatlan nagy faszság lett belőle. Aztán igyekeztünk be a suliba hátha beérünk angol végére, erre kiderült, hogy jövőhét keddre kell bevinni. Törin majd meg haltam unalomtól, kicsit elment a kedvem Isi óráitól mert nem ösztönöznek a jó jegyek mivel tavalyhoz képest jó szarul állok és olyan lelkiismeret furdalásom van miatta. Fizikán dogát írtunk amit kipuskáztam mint mindig, számteken pedig játszottunk az Aliennel és az Oroszlánkirállyal és Bleach-el. Azaz jobban mondva Norbi játszott vele mi pedig röhögtünk rajta xD. Meg is örökítettem videón ahogy kurva anyázik mert nem azt csinálta a játék amit ő akart xD.

Ma Így jártam anyátokkalt fogok nézni és szerintem csinálok új dizit ismert van egy jó ötletem.
Nah van egy jó hírem gyerekek, befejeztem a Frau x Teito fic 3. fejezetét csak nem voltam vele megelégedve, de miután Chi tegnap elolvasta és azt mondta jó, gondoltam publikálom.

2009.11.05. 14:49, Nayu

Szexshop ; tűzriadó

Mióta visszajöttünk a szünetből észrevettem, hogy Norbinak tök szar kedve van és annyira zavart, hogy egnap rákérdeztem msn-en. Mondta, hogy senkit nem akar ezzel terhelni meg úgy sem értenék meg. Nyomós okoknál fogva el kell ajándékoznia az egyik kutyáját és ezért hetek óta depresszióban van. Mondta, hogy megpróbál jó kedvű lenni a suliban és inkább csak otthon szomorkodik. Beszélgettünk és kicsit sikerült jó kedvre derítenem, aztán ma a suliban is egész jó kedve volt, próbáltam vele foglalkozni és látszott rajta, hogy örül neki.
Ma a suliban pedig, nos első két óra német ami fárasztó volt, majd két filozófia amire hálistennek megint nem jött be a diri és helyettesítés volt. Norbival és Karcsival kitaláltuk, hogy együtt elmegyünk egy szex shopba xD. Karcsi mozgó műkezet akart, Norbi szőrös bilincset én meg csokifaszt xDD. Aztán nekiáltak perverzkedni és eldöntötték, hogy csinálnak nekem egy csokifaszt aminek a közepébe beleverik xD >__< *kedvesek és perverzek*. A tanár pontosan előttünk ült és nézett valamit a laptopján, aztán egyszer csak megszólalt: "Milyen jó hallgatni a fiatalaságot" xDD. Két irodalmon tovább mentünk, majd két matekon szétuntuk a fejünket, majd végül következett az osztály táncórája x3. Tanultuk a lépéseket és elhülyültünk. Ricsi beállt mögém és az egyik részben be kel pucsítanom, erre ilyet szól, ne félj a négertől xD -azaz tőle-. Nagyban tánciztunk és egyszer csak elkezdett visítani a tűzjelző o__O. Mindenki kirohant a suliból, azaz csak mi tizen akárhányan akik bent voltunk még. Vagy fél órát sípolt, és kiderült hogy a párás levegő miatt o__O. Utána végül nem folytattuk a táncot és hazajöttünk. Hulls fáradt vagyok... viszont Faller elhozta nekem az Így jártam anyátokkal 4-5. évadát szóval lesz mit néznem *_*.

2009.11.04. 17:56, Nayu

Közös kedvenc ; csincsillag

Hát geci gyerekek, tegnap már nem volt erőm elmesélni de olyan leírhatatlan röhögő görcs jött ránk Chivel egy videó miatt, hogy össze-vissza fostuk magunkat, ez lett a közös kedvencünk xD. Annyira primitív, béna de pont ettől vicces, nézzétek és fetrengjetek KATT
Tegnap olyan értelmes beszólásom volt a kutyám felé. Pogácsát ettem erre odajött hozzám kunyizni. Persze adtam neki egy kis darabot, miért ne adtam volna. De a köcsög kiköpte >_<. Tovább ettem erre megint odajött kunyizni, mikor még ott volt a földön a másik darab, erre én ilyet szóltam neki: "mit nézel ez ugyanaz FRAU" xDD. Halál véletlenül lefrauztam a kutyámat xD.
Akkor ma mi is történt...megint álmodtam valami részjóslót és furát és bár nem emlékszem rá de olyan rossz érzésem lett tőle. A suliban számteken semmi nem volt, angolon röhögtünk mert helyettesítés volt, fizikán már ideggyenge voltam és nekiálltam üvöltözni, hogy "én csincsillag vagyok!!!" xDD. Odajött a tanár és beállt a hátam mögé aztán hirtelen megszólalt én meg sokkot kaptam és elüvöltöttem magam. Mostanában az a parám, hogy valaki áll a hátam mögött de nem tudom miért o__O xD. Mondta a tancsi, hogy kussoljunk már be és írjuk ami a táblán van, erre én mondom neki, hogy nem tudom mert egy csincsillag vagyok xDD.
Karcsi kitalálta, hogy hétvégén menjünk el korizni. Kíváncsi leszek abból mi fog kisülni, mert hogy én évek óta nem koriztam az fix xD. Ayával nekiálltunk hülyüni és kitaláltuk, hogy este a jégdiszkóban a fiúk beállnak cicanaciban táncolni a jégre xD.
Ma is írok nap beszólását xD, méghozzá amit tegnap az Így jártam anyátokkal-ban hallottam Barney-tól: "Tisztára felállt lelkileg"

2009.11.03. 16:31, Nayu

Fakt-fakt hátán

music: Aladdin - 100 élmény vár

Ma olyan ijesztő rémálomra ébredtem, hogy azt hittem összefosom magam o__O. A suliban voltunk és valamilyen vérfarkashoz hasonlító lény üldözött minket, aztán egyszer csak elment az áram mindenhol, kirohantunk a suliból de ott sem volt áram, ráadásul olyan sötét volt, hogy még az orrunkig sem lehetett látni. Rólam tudni kell, hogy gyűlölöm a sötétet és nem tudok fény nélkül aludni xD. Szóval felriadtam hajnalban és alig mertem visszaludni xD. Reggel egész gyorsan sikerült elkészülnöm ahhoz képest, hogy első nap volt  suliban a szüncsi után. Bementünk töri fakultációra első órában, Isi pedig behozott nekünk egy érettségi feladatsort amit meg kellett oldanunk gyakorlásképp. Tökre örültünk magunknak mert szinte hibátlanul megcsináltuk a feladatokat. Matekon ment a punnyadás, ültem a padban és bambultam magam elé 2 órán keresztül, de szó szerint így tettem. Majd jött két töri ami megint csak nem volt túl izgalmas. Irodalmon viszont sokat röhögtem. Győriről tudni kell, hogy olyan tanár akinél pillanatok alatt fel tud menni a pumpa és üvöltözni kezd. Most is ez történt mint már elég sokszor, nekem pedig Sztyuárt jutott  eszembe róla, pontosabban elképzeltem Győrit ahogyan egy körfűrésszel a kezében nekünk ront xD. Megkaptuk a dogáinkat amit Adyról írtunk és 4es lett *__*. Egy kis boldogság, tökre örülök, hogy legalább ebből jól kezdtem az évemet xD. Imádkoztunk, hogy Győri ne jelöljön ki minket irodalom faktra, de persze csak nekünk lehet ekkora mázlink tehát természetesen kijelölt xD. Azaz csak Anettet, de megbeszéltük, hogy ha egyikünknek maradnia kell akkor marad a másik is, szóval én is jelentkeztem.
Más téma, tegnap majdnem befejeztem a fanfic 3. fejezetét már csak kisebb javítások vannak hátra aztán elétek dobom a prédát xD. Erről jut eszembe, Frau beszólásain órákat tudok röhögni xD. Egy kurva nagy fotelben, cigivel a kezében a virágok között: "Welcome to Frau's little flower shop." xD

2009.11.02. 16:53, Nayu

3. fejezet ; Frau husiiii

music: Do As Infinity - Meramera

Volt egy idióta álmom amiben benne voltak az általános iskolás osztálytársaim. Már előző éjjel is velük álmodtam, tök fura o__O. Ma reggel felkeltem és kimentem reggelizni, apámék pedig éppen arról beszélgettek az asztalnál, hogy a kacsa seggét hívják PÜSPÖK falatnak xD. Frau vonatkozás xD. Aztán a tv-ben ment a híradó amiben meg valami Püspökladányt nyögtek be, mondom ilyen nincs xD. Beültem gépezni és rajtam volt az 5 perc szóval le kellett vezetnem valamivel tehát nekiálltam megírni a fanfic 3. fejezetét x3. Aztán valahogy elfogyott az ihlet és csak a feléig jutottam. Nekiálltam megcsinálni az olvasónaplót irodalomból mert holnap be kell adni. Nem volt kedvem kiolvasni szóval leszedtem netről és leírtam onnan. Majd meg akartam csinálni a föci tételeket de végül nem találtam semmilyen használható infót neten, úgyhogy hagytam a picsába.Ma érdekes gondolatok lepték el az elmémet, túlcsordult bennem a faszság úgymond. Kitaláltam, hogy Frau úgy néz ki mint Brad Pitt xD. Valahogy ő jutott róla eszembe xD. Majd ettem rántott csirke mellet és elneveztem Frau husinak xD *ez már kicsit elvont*. Holnap suli, vége a szünetnek. Jajj de szar lesz >_<.

2009.11.01. 18:43, Nayu
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

friends
log

 

archívum
 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!